Sürgős esetben hívja a +36/30 977 7177-et.

Felelősség Figyelem Szeretet

"Te egyszer és mindenkorra felelelős lettél azért, amit megszelidítettél." 

/Antoine de Saint-Expupéry- A kis herceg/

"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."

/Antoine de Saint-Expupéry- A kis herceg/

                       

 

A mai rohanó világunkban, mikor a modern technika és a média által percről percre érnek újabb és újabb impulzosok, mikor enni nincs időnk , mikor azt sem tudjuk délben, hogy milyen idő van éppen odakint, sokszor arra ébredünk, hogy elvesztettük kapcsolatunkat a természettel. Ilyen napokon hazatérve a szőrös mancsok ölelése újra kaput nyit abba a világba, ahonnan jöttünk és ahová tartoznánk. Dolgozó táskánkat letéve az asztalra, majd a póráz leemelése az akasztóról adja meg az igazi élvezetét a napnak. A lelkesedés mellyel a kutyánk áll az ajtó/kapu előtt indulásra készen, várva a kinti világ a természet újabb csodáit, ránk is ránk ragad és ugyanakkora lelkesedéssel kerekedünk fel. Vagy mikor belépünk az ajtón és doromboló meleg cica bújik a lábunkhoz üdvözölve, hogy milyen jó, hogy hazaértünk szavak nélkül érezhetjük a szeretetet. 

A környezetünkben élő állatok által, felelősséget tanulhatunk, önzetlen szeretetet tapasztalhatünk,  kimozdítanak minket a komfort zónánkból, elfeledtetik velünk a hétköznapok nehézségeit. Cserébe nekünk csupán egészséges életet, megfelelő mozgásteret és környezetet, valamint megfelelő táplálékot és vizet kell biztosítanunk számukra.

Belgyógyászat
kivizsgálás

Célunk a diagnózis.    

   

Olvass továbbRemetevet
Sebészeti
ellátás


Sokszor csak a műtét a megoldás.

Olvass továbbRemetevet
Diagnosztikai
eszközök


Szolgálatunkban a modern technika.

Olvass továbbRemetevet
Állatorvosi ellátás: Hűvösvölgy, Remeteszőlős, Széphalom, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, II. kerület, Budapest és környéke
Címünk: Budapest 2. kerület, Máriaremetei út 61/a irsz.: 1028
Remetevet Állatorvosi Rendelő © 2017     Adatkezelési nyilatkozat