Sürgős esetben hívja a +36/30 977 7177-et.

Rendelőről

A Remetevet állatorvosi rendelő 2002-ben nyitotta meg kapuit a Máriaremetei úton a második kerületben. Kezdetben, mint egyszemélyes praxis működött a rendelő, viszont az egyre bővülő pacientúra több munkaerőt igényelt. Így 2008-tól 2 állatorvos, majd 2012-től 2 állatorvos és 2 asszisztens várta a gyógyulni vágyó kis kedvenceket. A kezdetektől folyamatos felújítások és fejlesztések folynak az épületen és azon belül, valamint az orvosi műszerpark tekintetében. 2016 decemberétől új modern digitális röntgennel dolgozunk, 2013-tól pedig Sonoscape SE ultrahangunk segít a különböző hasi eredetű belgyógyászati problémák diagnosztikai feltárásában.

 

Az épületben minden akadálymentesítve lett kiépítve így a beteg állatok az egyik helyiségből a másikba guruló asztalon is átvihetők. A gazdikat és a pácienseket tágas váró és recepció fogadja. Ebben a helységben található a pet shop és a patika egy része is, így ha valaki csak tápért vagy gyógyszerért érkezik, soron kívül is ki tudjuk szolgálni. A váróból be lehet jutni közvetlen a röntgen és műtéti előkészítőbe, vagy a rendelőbe. Hátul külön helységben található a teljesen felszerelt műtő, ahol a legmodernebb altatási protokolloknak megfelelő biztonságos altatórendszeren keresztül történik az állatok anesztéziája.

A rendelő alsó szintjén található az ultrahangos vizsgáló, mely egyben a kis házi laboratóriumi helységünk is.  Mellette az ébredő vagy épp nappali intenzív ellátást igénylő állatoknak kórházi rész található.

4 éve kialakításra került egy külön kis házban a kozmetika, ami a fizikoterápiás foglalkozásoknak is a helyszíne most.

Célunk a rendelő kialakítása során a barátságos közeg a kényelem és a praktikusság megteremtése volt.

Belgyógyászat
kivizsgálás

Célunk a diagnózis.    

   

Olvass továbbRemetevet
Sebészeti
ellátás


Sokszor csak a műtét a megoldás.

Olvass továbbRemetevet
Diagnosztikai
eszközök


Szolgálatunkban a modern technika.

Olvass továbbRemetevet
Állatorvosi ellátás: Hűvösvölgy, Remeteszőlős, Széphalom, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, II. kerület, Budapest és környéke
Címünk: Budapest 2. kerület, Máriaremetei út 61/a irsz.: 1028
Remetevet Állatorvosi Rendelő © 2017     Adatkezelési nyilatkozat