Sürgős esetben hívja a +36/30 977 7177-et.

Ultrahangos szakrendelés

Kiskorom óta rajongok az állatokért. Bátor gyerek voltam, minden ugatós kutyushoz is benyúltam a kerítésen keresztül- szüleim nagy örömére-, és mindezek ellenére büszkén mondhatom még soha egy kutya sem harapott meg. 

2009-ben diplomáztam az Állatorvosi Egyetemen. Az egyetemi éveim alatt is rendelőkben dolgoztam és így próbáltam tapasztalatot szerezni. Majd fél évet Portugáliában töltöttem az Egyetemi klinikán illetve Hannoverben egy hónapot ösztöndíj keretében. Az egyetemi éveim alatt  külön munkákat vállaltam a sebészeti illetve a belgyógyászati tanszéken, hogy bővítsem tudásomat. Miután kézhez kaptam a diplomámat 1,5 évig az Egyetem Sebészeti Tanszékén dolgoztam, ahol nagyon megszerettem az anaeszteziológiát  (az állatok altatásával foglalkozó tudományterületet) és a különböző képalkotó eljárásokat (pl. röntgen és ultrahang diagnosztika). Jelenleg a Klapka rendelőben is ezen területeket mondhatom a fő profilomnak. Sok továbbképzésen, web-konferencián vettem részt és bár idő közben született 2 tündér gyermekem elvégeztem az Állatorvosi Egyetem posztgraduális specialista képzését, és megszereztem a 3. diplomámat. Így immár kutya-macska specialista szakállatorvos vagyok.

Nagyon érdekel a fentiek mellett még az általános sebészetet és a kihívást jelentő belgyógyászati esetekben is nagy kedvvel mélyedek el.

Munkám során nagyon fontosnak tartom, a szakmailag korrekt ellátást, és a gazdik  megfelelő tájékoztatását, valamint, a folyamatos fejlődést, tanulást, specialista kollégákkal való konzultációt, szakirodalom olvasást, de a mottóm mégis: “ Az állatok érdeke mindenek felett .”

Szabadidőmet  a családommal töltöm, aminek természetesen egy kutyus és egy cica is tagja. Szeretek sportolni, kirándulni, próbálom a teljességet és az egyensúlyt minden területen megtalálni.

Belgyógyászat
kivizsgálás

Célunk a diagnózis.    

   

Olvass továbbRemetevet
Sebészeti
ellátás


Sokszor csak a műtét a megoldás.

Olvass továbbRemetevet
Diagnosztikai
eszközök


Szolgálatunkban a modern technika.

Olvass továbbRemetevet
Állatorvosi ellátás: Hűvösvölgy, Remeteszőlős, Széphalom, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, II. kerület, Budapest és környéke
Címünk: Budapest 2. kerület, Máriaremetei út 61/a irsz.: 1028
Remetevet Állatorvosi Rendelő © 2017     Adatkezelési nyilatkozat