Sürgős esetben hívja a +36/30 977 7177-et.

Kedves Gazdik!

A világszintű koronavírus járvány miatt kialakult helyzet kapcsán szeretnénk kérni az együttműködésüket, hogy a Remetevet csapata minél tovább el tudja látni feladatát és Önöket se veszélyeztessük, kis kedvencük is megkaphassa a megfelelő ellátást.

Kérnénk Önöket, hogy:

• Mindenképpen kérjenek időpontot a torlódás elkerülése érdekében!

06 1 3 977 177 vagy +30 9 777 177 számon . Időpont nélkül érkezőket csak életveszély esetén tudjuk fogadni!

• Kérnénk Önöket, hogy csak egy egészséges gazdi kísérje el az állatot! Szintén a váró túltelítettségének elkerülése miatt.

• Aki betegség tüneteit észleli magán (láz, orrfolyás, torokfájás, mellkasi fájdalom), ne jöjjön a rendelőbe!

• Lehetőség szerint ne olyan gazdi kísérje el az állatot, aki nemrég fertőzött területen járt, vagy ha nagyon szükséges, akkor előre jelezze számunkra!

• A macskák legyenek hordozó dobozban, a kutyák pedig rövid pórázon!

• Próbáljuk elkerülni a váróban való torlódást, tartsanak 1-2 méter távolságot egymástól, vagy várakozzanak a rendelő előtt, a szabad levegőn!

• Tartsák be a hivatalos járványvédelmi intézkedéseket!

• A recepción kihelyezett kézfertőtlenítővel kérjük mossanak kezet bejelentkezés előtt!

• Mi is megteszünk minden annak érdekében, hogy a kórokozókat távol társuk. Fertőtlenítjük a kilincseket, a várót. Orvosaink amilyen gyakran csak lehet kezet mosnak és maszkot viselnek. A fenti intézkedések az Önök és a dolgozóink egészségének védelmében kerülnek bevezetésre.

Köszönjük az együttműködésüket!

Munkatársak

dr. Pázmány Béla

1996-ban doktoráltam az állatorvosi egyetemen, ahol közben angol középfokú nyelvvizsgát is szereztem. Tanulmányaimat befejezve, az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén és Klinikáján gyakornokként dolgoztam, ahol kis és nagy állatok sebészeti és intenzív ellátását végeztem. Itt folytatott tanulmányaimnak köszönhetően, állatorvosi röntgenológiai ismeretekkel is rendelkezem.
1998-tól a székesfehérvári Alpha-Vet Kft. Állatkórházában kezdtem el dolgozni, ahol a sebészet mellett a szülészeti és belgyógyászati ismereteimet is bővíthettem. Felügyeletem alá tartozó asszisztensek részvételével, a megelőző és gyógyító munkán kívül, orvosi szaktanácsadással is foglalkoztam.

Ezután egy évig Londonban a Hackney The Community College-ban nyelvet tanultam. Hazajövetelem után, az Upjohn amerikai gyógyszerforgalmazó cégnél töltöttem el egy évet értékesítéssel, amelynek során remek kollegiális kapcsolatokat tudtam kiépíteni.
2001-től másfél évet Sződligeten Dr. Jakab Lászlónál dolgoztam vegyes praxisban. Közben a Magyar Kisállat Ortopédia Egyesület egyik tagjánál, Dr. Makai Péternél tanultam ortopédiát és neurológiát.
Szakmai tevékenységeim között említeném, hogy megszereztem a vegyészlaboráns végzettséget, és sikeresen teljesítettem az Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Management és Kutyatenyésztés fakultációinak vizsgáit.
Több országban vettem részt hosszabb - rövidebb tanulmányúton, továbbképzésen.
2002. decemberében nyitottam meg magánrendelőmet Budapest második kerületében. 2006-ban szereztem meg kisállat gyógyász szakállatorvosi diplomámat. Utána a Magyar Állatorvosi Kamara, valamint a Magyar Kisállatgyógyász Állatorvosok Szervezete által rendezett számos szakmai konferenciákon vettem részt. 2015-től kezdve -a kor szellemének megfelelően- számos internetes továbbképzés /webinar/ segítségével bővítem szakmai tudásomat.

Érdeklődési területem a radiológia, sebészet, praxismanagment

Nagyon közel állnak hozzám a saját állataim, kutyám Tomi és barátja - a macskám - Garfield. Kedvenceim segítenek abban, hogy átérezzem az állattartók örömeit, és esetleges gondjait.

Emellett sportolok, kertészkedem, Citroen Fourgonettemet („KACSA”)  szépítgetem.

Nagy ajándéknak tekintem a sorstól, hogy olyan munkát végezhetek, ami ekkora örömet okoz a számomra.

 

Németh Erika

A remetevet állatorvosi rendelővel már több mint 9 éve ismerkedtem meg, mikor sok kedvencünkkel Doktor Úrhoz kezdtünk járni. 5 éve már nem csak, mint állattulajdonos, hanem asszisztensként a csapat tagja vehettem részt a rendelő mindennapjaiban. Otthon 2 kutya, két macska, két papagáj és két tengeri malac vár haza minden nap.  Gyerekkoromtól kezdve rajongok az állatokért. Ha tehettem volna az összes kóbor kutyát, macskát a szárnyaim alá vettem volna. Örülök, hogy olyan helyen dolgozhatok, ahol célunk a beteg és elesett állatok gyógyítása, kezelése. Kolléganőmmel együtt, mindig rögtön kapunk az alkalmon, ha asszisztensi továbbképzéseken vehetünk részt, szeretem folyton aktualizálni a szakmai tudásom. Kutya macska egészséges táplálásával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal.

 

Gyurik Veronika- Kisállat Kozmetikus

Gyermekkortól fogva fontos szerepet töltenek be az állatok az életemben. Elöször a lovak majd a kutyák szerelmese lettem.                                                 

7 éves koromban kezdtem el lovagolni majd késöbb díjugratásban is versenyeztem. 2011 óta már lovasok oktatásával is foglalkozom.

A kutyakozmetika  világával 2005-ben ismerkedtem meg, és okj-és képzésen sikeres vizsgát tettem. Azóta foglalkozom kutyusok és cicusok szépítésével.

7évet éltem Németországban ahol szintén volt szerencsém tapasztalataimat bőviteni fejleszteni. Fontosnak tartom a fejlödést a szakmában ezért különböző stílusú szemináriumokat keresek ahol nyomon tudom követni az aktuális divatot és trendeket, hogy mindig naprakész legyek.

Jelenleg a család fontos tagjai 10 éve Priúsz a magyar sportló, két kuvasz Maci és Lapaj. Aki pedig minden napjaimban még a munkába is elkisér, Lola a pointer keverék kislány.

 

 

 

Belgyógyászat
kivizsgálás

Célunk a diagnózis.    

   

Olvass továbbRemetevet
Sebészeti
ellátás


Sokszor csak a műtét a megoldás.

Olvass továbbRemetevet
Diagnosztikai
eszközök


Szolgálatunkban a modern technika.

Olvass továbbRemetevet
Állatorvosi ellátás: Hűvösvölgy, Remeteszőlős, Széphalom, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, II. kerület, Budapest és környéke
Címünk: Budapest 2. kerület, Máriaremetei út 61/a irsz.: 1028
Remetevet Állatorvosi Rendelő © 2017     Adatkezelési nyilatkozat