Sürgős esetben hívja a +36/30 977 7177-et.

Munkatársak

dr. Pázmány Béla

1996-ban doktoráltam az állatorvosi egyetemen, ahol közben angol középfokú nyelvvizsgát is szereztem. Tanulmányaimat befejezve, az egyetem Sebészeti és Szemészeti Tanszékén és Klinikáján gyakornokként dolgoztam, ahol kis és nagy állatok sebészeti és intenzív ellátását végeztem. Itt folytatott tanulmányaimnak köszönhetően, állatorvosi röntgenológiai ismeretekkel is rendelkezem.
1998-tól a székesfehérvári Alpha-Vet Kft. Állatkórházában kezdtem el dolgozni, ahol a sebészet mellett a szülészeti és belgyógyászati ismereteimet is bővíthettem. Felügyeletem alá tartozó asszisztensek részvételével, a megelőző és gyógyító munkán kívül, orvosi szaktanácsadással is foglalkoztam.

Ezután egy évig Londonban a Hackney The Community College-ban nyelvet tanultam. Hazajövetelem után, az Upjohn amerikai gyógyszerforgalmazó cégnél töltöttem el egy évet értékesítéssel, amelynek során remek kollegiális kapcsolatokat tudtam kiépíteni.
2001-től másfél évet Sződligeten Dr. Jakab Lászlónál dolgoztam vegyes praxisban. Közben a Magyar Kisállat Ortopédia Egyesület egyik tagjánál, Dr. Makai Péternél tanultam ortopédiát és neurológiát.
Szakmai tevékenységeim között említeném, hogy megszereztem a vegyészlaboráns végzettséget, és sikeresen teljesítettem az Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Management és Kutyatenyésztés fakultációinak vizsgáit.
Több országban vettem részt hosszabb - rövidebb tanulmányúton, továbbképzésen.
2002. decemberében nyitottam meg magánrendelőmet Budapest második kerületében. 2006-ban szereztem meg kisállat gyógyász szakállatorvosi diplomámat. Utána a Magyar Állatorvosi Kamara, valamint a Magyar Kisállatgyógyász Állatorvosok Szervezete által rendezett számos szakmai konferenciákon vettem részt. 2015-től kezdve -a kor szellemének megfelelően- számos internetes továbbképzés /webinar/ segítségével bővítem szakmai tudásomat.

Érdeklődési területem a radiológia, sebészet, praxismanagment

Nagyon közel állnak hozzám a saját állataim, kutyám Tomi és barátja - a macskám - Garfield. Kedvenceim segítenek abban, hogy átérezzem az állattartók örömeit, és esetleges gondjait.

Emellett sportolok, kertészkedem, Citroen Fourgonettemet („KACSA”)  szépítgetem.

Nagy ajándéknak tekintem a sorstól, hogy olyan munkát végezhetek, ami ekkora örömet okoz a számomra.

 

dr. Hargitai Blanka

2014 márciusában kaphattam kézhez állatorvosi diplomámat a Szent István Egyetem Állatorvos Tudományi Karán. Ezzel egy gyerekkori álom vált valóra. Már 8 évesen tudtam, hogy semmi mással nem szeretnék foglalkozni, ha majd felnőtt leszek. Akkoriban kezdtem el lovagolni és kaptam meg az első kutyámat, aki 19 éves koromig élt velem. Az egyetemi években sok időmet töltöttem a különböző klinikákon (kisállat, nagyállat) valamint az egyik legnagyobb szuperprémium kutya, macska eledelt gyártó cégnél voltam táplálásitanácsadó.

 

A diplomám megszerzését követően rögtön belevetettem magam a szakma gyakorlati szépségeibe. Az első évemben Nyíregyházán dolgoztam egy nagy forgalmú állatgyógyászati központban, majd 2015-ben Szentendrére és Esztergomba kerültem állatkórházi klinikus állatorvosként. Abban az évben sajátítottam el az alap műtéti technikákat, megismerkedtem a sürgősségi valamint intenzív betegellátással. 2016-ban Pilisvörösvárra költöztem és Dr. Bíró Ferenc mellett kezdtem el dolgozni Solymáron. A Remetevet csapatához 2016 novemberében csatlakoztam. Kedvenc területeim a szakmán belül, a belgyógyászat, ultrahang diagnosztika, szemészet és természetesen az egészséges kutya-macska táplálás.
Szabadidőm nagy részét a lovammal töltöm, utazom, vagy épp a pilisi hegyeket fedezem fel.

Igrinyi Andrea

Gyerekkorom óta körbe vesznek az állatok, mindig is boldoggá tett a közelségük és a velük való foglalkozás. 2014 óta dolgozom a Remetevet Állatorvosi rendelőben asszisztensként. Minden évben részt veszek továbbképzési konferenciákon és folyamatosan próbálom fejleszteni tudásomat ebben a szép szakmában. Otthon 2 befogadott kutya vár haza minden nap, akikkel szeretek túrázni, futni. Mirmurr cicámat sajnos 2017 augusztusában elvesztettem. A rendelőben kolléganőmmel együtt próbáljuk a rendezettséget fenntartani, műtétekben asszisztálunk, adminisztrációs feladatokat látunk el, valamint segédkezünk az ambuláns ellátásban.

 

 

 

 

Németh Erika

A remetevet állatorvosi rendelővel már több mint 9 éve ismerkedtem meg, mikor sok kedvencünkkel Doktor Úrhoz kezdtünk járni. 5 éve már nem csak, mint állattulajdonos, hanem asszisztensként a csapat tagja vehettem részt a rendelő mindennapjaiban. Otthon 2 kutya, két macska, két papagáj és két tengeri malac vár haza minden nap.  Gyerekkoromtól kezdve rajongok az állatokért. Ha tehettem volna az összes kóbor kutyát, macskát a szárnyaim alá vettem volna. Örülök, hogy olyan helyen dolgozhatok, ahol célunk a beteg és elesett állatok gyógyítása, kezelése. Kolléganőmmel együtt, mindig rögtön kapunk az alkalmon, ha asszisztensi továbbképzéseken vehetünk részt, szeretem folyton aktualizálni a szakmai tudásom. Kutya macska egészséges táplálásával kapcsolatban forduljanak hozzám bizalommal.

Csengődi Éva

Két szerelmem volt világ életemben, a sport és az állatok, főleg a kutyák. A Testnevelési Egyetemet végeztem el a gimnázium után, és testnevelő tanárként helyezkedtem el. A kutyák iránti szenvedélyem nem csillapodott. Először kutyakiképzői OKJ-s képesítést szereztem, ezen a területem kerestem a helyem. 

Ezután rátaláltam a fizioterápiára. 2015 nyarán végeztem el a Magyar Kisállat Fizioterápiás Társaság fizioterápiás képzését, és azóta úgy érzem ebben a szakmában ki tudok teljesedni, segítséget tudok nyújtani kutyának gazdának egyaránt.

 

 

Gyurik Veronika- Kisállat Kozmetikus

Gyermekkortól fogva fontos szerepet töltenek be az állatok az életemben. Elöször a lovak majd a kutyák szerelmese lettem.                                                 

7 éves koromban kezdtem el lovagolni majd késöbb díjugratásban is versenyeztem. 2011 óta már lovasok oktatásával is foglalkozom.

A kutyakozmetika  világával 2005-ben ismerkedtem meg, és okj-és képzésen sikeres vizsgát tettem. Azóta foglalkozom kutyusok és cicusok szépítésével.

7évet éltem Németországban ahol szintén volt szerencsém tapasztalataimat bőviteni fejleszteni. Fontosnak tartom a fejlödést a szakmában ezért különböző stílusú szemináriumokat keresek ahol nyomon tudom követni az aktuális divatot és trendeket, hogy mindig naprakész legyek.

Jelenleg a család fontos tagjai 10 éve Priúsz a magyar sportló, két kuvasz Maci és Lapaj. Aki pedig minden napjaimban még a munkába is elkisér, Lola a pointer keverék kislány.

 

 

 

Belgyógyászat
kivizsgálás

Célunk a diagnózis.    

   

Olvass továbbRemetevet
Sebészeti
ellátás


Sokszor csak a műtét a megoldás.

Olvass továbbRemetevet
Diagnosztikai
eszközök


Szolgálatunkban a modern technika.

Olvass továbbRemetevet
Állatorvosi ellátás: Hűvösvölgy, Remeteszőlős, Széphalom, Solymár, Nagykovácsi, Budakeszi, II. kerület, Budapest és környéke
Címünk: Budapest 2. kerület, Máriaremetei út 61/a irsz.: 1028
Remetevet Állatorvosi Rendelő © 2017     Adatkezelési nyilatkozat